Sök på sidan

Webbkurser

← Tillbaka hem / Webbkurser

 

Webbkurser utvecklade av psykologen
och coachen Lena Mangell, Life&Career

Vill du förändra din arbets eller livssituation och utvecklas? Vill du ha personlig utveckling? Vet du inte vad du vill?

Jag har under mina år som psykolog och coach sett vilket enormt stort behov det finns av att få livs & karriärcoaching hos människor. Speciellt i denna föränderliga tid som vi lever i. Alla har tyvärr inte råd eller möjlighet att få en egen coach och avstår därför. Jag vill nu ge alla en möjlighet att få coaching och verktyg för personlig utveckling och karriärutveckling till ett överkomligt pris och utan geografiska hinder. Därför har jag skapat dessa webbkurser utifrån den metod (Life&Career Map metoden) som jag arbetat med i många år med goda resultat i form av positiva förändringar i arbetet, livet och i själen hos kunderna. Metoden bygger på positiv psykologi, kognitiva metoder och ACT.

Kursdeltagarna har efter webbkursen ”Utvecklingssamtal med dig själv” gjort stora förändringar och fått ökad självinsikt och ett högre självförtroende! Sagt av en deltagare:”Det var som att lägga ett pussel med stora bitar som i slutändan visade en bild av framtiden!” Jag är mycket nöjd och ger kursen en 10:a!

Lena Mangell
Välkommen att gå en webbkurs hos Life&Career!